انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان به عنوان مرکز مشاوره برتر

۱۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۴:۰۴ کد : ۵۵۳۷ اخبار حوزه معاونت دانشجویی
تعداد بازدید:۱۳۲۴
در گردهمایی سالانه مسئولین مراکز مشاوره دانشگاههای ورارت علوم ، نحقیقات و فناوری ، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان به عنوان مرکز مشاوره فعال منطقه ای انتخاب گردید.

بیست و دومین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاههای وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه مورخ 91/11/4 در محل سازمان امور دانشجویان برگزار گردید. یکی از برنامه های این گردهمایی معرفی مراکز مشاوره دانشگاههای برتر در سال 1390 بود که براساس عملکرد مراکز مشاوره ، و امتیازات کسب شده،  مراکز مشاور در سه سطح نمونه، فعال و ساعی طبقه بندی شدند.

در این جلسه مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان به عنوان یکی از مراکز مشاوره فعال انتخاب و مورد تقدیر مسئولین محترم سازمان امور دانشجویان قرار گرفت . در این جلسه آقای دکتر ملاباشی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان ، دکتر اللهیاری رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی و تعدادی دیگر از مسئولین وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری حضور داشتند.

لازم به ذکر است مراکز برتر انتخاب شده از بین بیش از شصت دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم و تحقیات و فناوری بوده اند.

نظر شما :