کارنامه سلامت دانشجویان ورودی ۹۶

۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۶ کد : ۷۳۸۰ اخبار حوزه معاونت دانشجویی

قابل توجه دانشجویان ورودی 96

دانشجویان ورودی 96 لازم است هرچه زودتر جهت تکمیل کارنامه سلامت خود با مراجعه به مرکز مشاوره دانشجویی و مرکز بهداشت و درمان دانشگاه اقدام نماید. در صورت عدم مراجعه ثبت نام آموزشی آنها ناقص تلقی می گردد.

لازم به ذکر است همه دانشجویان ورودی 96 قبل از مراجعه به مرکز مشاوره و مرکز بهداشت جهت تکمیل کارنامه سلامت خود، می بایست از طریق سایت سجاد(سایت سازمان امور دانشجویان) وارد این سایت شده و بعد از ثبت نام در این سایت اقدام به تشکیل کارنامه سلامت نموده و در مرحله آخر از خروجی تشکیل کارنامه سلامت خود ( سلامت جسم و سلامت روان) پرینت تهیه کرده و آن ها را  جهت تکمیل نهایی کارنامه سلامت به مرکز مشاوره و مرکز بهداشت تحویل نمایند.

نشانی سایت سازمان امور دانشجویان جهت انجام کارنامه سلامت به شرح زیر می باشد:

ضمنا آندسته از دانشجویان که در هنگام ثبت نام اینترنتی موفق به انجام تشکیل کارنامه سلامت برای خود نشده اند لازم است با ورود به سایت سازمان امور دانشجویان که در این اطلاعیه نشانی اینترنتی آن اعلام شده است نسبت به ثبت نام و تکمیل کارنامه سلامت خود اقدام نموده و از خروجی انجام کارنامه سلامت خود پرینت تهیه نموده و سپس به مرکز مشاوره و مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه نمایند.

با تشکر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان

نظر شما :